Poslední epizoda Life Is Strange: Before the Storm vyjde těsně před Vánoci
zdroj: tisková zpráva

Poslední epizoda Life Is Strange: Before the Storm vyjde těsně před Vánoci

7. 12. 2017 16:00 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Prequelová série epizodických adventur Life Is Strange se blíží k neodvratnému konci, tedy zřejmě k pomyslné bouři, kterou název předesílá. Třetí a poslední epizoda Hell is Empty vyjde 20. prosince, takže si můžete připravit kapesníčky na finální rozloučení s teenagerkami Rachel a Chloe. Dívky se před svými problémy dospívajících snaží utéct z města, ale jak to tak s prequely bývá, výsledek jejich snažení je předem známý.

Název epizody „Hell is Empty“ odkazuje na Williama Shakespeara a jeho divadelní hru Bouře. Peklo je prázdné, protože ďáblové jsou mezi námi a několik z nich se zřejmě usadilo i v městečku Arcadia Bay. Ať už v podobě otčímů, učitelů nebo expřítele, kamarádky Chloe a Rachel se s nimi musí vypořádat po svém. A vzhledem k tomu, nakolik vypjaté bylo zakončení původní hry, nejspíš půjde o pořádně emotivní momenty. Dospívání prostě není žádná hračka, a tak se hrdinkám nemůžete divit, že se podle traileru uchylují k útěkům z domova, drogám a extravagantním barvám vlasů.

zdroj: Vlastní

Vyvrcholení příběhu Rachel a Chloe vychází na PS4, Xbox One a PC už 20. prosince, takže jde o ideální vánoční dárek pro všechny fanoušky epizodických adventur, nicméně to není všechno. Square Enix se k příběhu Chloe a Max plánuje vrátit ještě v bonusové epizodě, kde se v roli hlavní hrdinky objeví její původní dabérka Ashly Burch. Tu v prequelu kvůli loňské odborové stávce nahradila Rhianna DeVries. Epizoda, která zřejmě vyplní prostor mezi oběma sériemi, má vyjít někdy na začátku příštího roku. 

Nejnovější články