zdroj: THQ Nordic

Pokračování kultovního Outcast: A New Beginning ukazuje explozivní souboje

20. 11. 2023 13:00 | Novinky | autor: Jakub Malchárek |

Drsňák Cutter Slade se po dvaceti letech vrací na mimozemskou planetu Adelpha v pokračování legendárního open-worldu Outcast: A New Beginning. V traileru výše se můžete podívat, jak vývojářský tým ze studia Appeal hodlá přistoupit k soubojům s adelphskou megafaunou a původním obyvatelstvem.

Základem explozivního řešení konfliktů bude trojice: Modulární pistole, energetický štít a jetpack. Univerzální pistole bude vlastně třicet zbraní v jedné. Podle různých modulů, které na futuristický kvér nainstalujete, bude mít na dosah ruky obrovský arzenál. Vývojáři zmiňují, že počet kombinací různých vlastností a modifikátorů bude ve vyšších stovkách tisíc.

Postupováním příběhem a plněním úkolů pro lokální obyvatelstvo si odemknete i mocné mimozemské schopnosti. Například dočasné vypnutí gravitace nebo přivolání letky xenopterodaktylů, kteří v pařátech nesou výbušné sudy. Síla speciálních schopností bude přímo odvislá od toho, jak dobrou práci při plnění questů odvedete, takže bude záležet na vašich rozhodnutích.

Protože planeta Adelpha je náležitě členitá, bude vaším nejvěrnějším společníkem i jetpack. Ten ale kromě zdolávání terénu poslouží i v boji. Ať už k tomu, abyste okamžitě zkrátili vzdálenost k protivníkům, nebo abyste se jim dostali do nechráněných zad.

Na Outcast: A New Beginning pracuje celá řada vývojářů prvního dílu, kteří si práci s nejnovějšími technologiemi vyzkoušeli na šest let starém remaku Outcast: Second Contact. Hra ještě nemá konkrétní datum vydání. K dispozici ale bude na PC, PS5 a Xbox Series X/S.

Nejnovější články