Podpora Dead Cells ani náhodou nekončí. Příští rok bude ten největší od vydání hry
zdroj: Foto: Motion Twin

Podpora Dead Cells ani náhodou nekončí. Příští rok bude ten největší od vydání hry

19. 7. 2022 15:15 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Luxusní roguelike plošinovka Dead Cells 7. srpna oslaví své již čtvrté narozeniny. Za ty roky se dočkala desítek obsahových updatů i několika placených rozšíření a vývojáři stále neřekli své poslední slovo. V blogovém příspěvku nastínili své plány do budoucna.

Momentálně pracují na letním updatu, který přidá očekávanou zbraň panchaku a obleček, změní vyváženost zbraní, předělá systém legendárek tak, aby byl intuitivnější a zajímavější, a v neposlední řadě vás nechá pomazlit mazlíčky.

Někdy na podzim přibude nový mód Boss Rush, v němž se postupně postavíte všem bossům, které jste ve hře potkali, přičemž za zdolání módu na vás budou čekat nějaké odměny. Boss Rush bude mít několik variant, aby se nevytratila výzva, a pravděpodobně nabídne i žebříček, abyste se mohli předhánět s ostatními hráči.

Koncem roku dorazí ještě jedna novinka, ale na to, aby se o ní tvůrci více rozpovídali, je ještě brzy. A aby nám dali opravdu najevo, že podpora Dead Cells ani zdaleka nekončí, slibují, že rok 2023 bude tím největším od přechodu hry na verzi 1.0. Vyloženě říkají, že jsme teprve v polovině životního cyklu, a že se tedy máme opravdu na co těšit. Už aby to bylo!

Nejnovější články