Podívejte se na úvodní filmeček Hitmana 3. Agent 47 už nejede sólo
zdroj: Sony

Podívejte se na úvodní filmeček Hitmana 3. Agent 47 už nejede sólo

15. 12. 2020 13:50 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Do vydání posledního dílu novodobé trilogie Hitmana zbývá něco málo přes měsíc a z hlediska příběhu by mohlo jít o velmi zajímavý díl. Potřetí se setkáme s tajnou službou Providence, která je v úvodním filmečku vykreslovaná v ne moc pěkném světle.

Tajemný muž v rámci svého monologu mluví o jejích praktikách, kterak společnost jeho i samotného Agenta 47 využívá k nemyslitelným a neodpustitelným účelům, jelikož pro ni jsou jen pouhými nástroji, na kterých tolik nezáleží.

Ale spíš než obsah monologu je zajímavý fakt, že tento muž je celou dobu bok po boku s Hitmanem a mluví s ním jako se sobě rovným. Vypadá to skoro až na rovnocenné partnerství se společným zájmem, společným nepřítelem, který se podle všeho nachází v Dubaji.

Celé to má takový hluboký, tíživý a tajemný podtón a přiznám se, že jak mě Hitman nechává většinou chladným, tak se mi po zhlédnutí tohoto filmečku značně zvýšila míra zvědavosti. Kdo je ten tajemný muž, se dozvíme 20. ledna, kdy Hitman 3 udeří na PC, PlayStationu 4, PlayStationu 5, Xboxu One, Xboxu Series X/S, Switchi a Stadii.

Nejnovější články