Podívejte se na trailer hraného seriálu Resident Evil: Lék od Netflixu
zdroj: Netflix

Podívejte se na trailer hraného seriálu Resident Evil: Lék od Netflixu

7. 6. 2022 11:30 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Na streamovací službě Netflix začal Geeked Week, což znamená spoustu nových trailerů na nadcházející filmy a seriály. Týká se to i chystaného hraného seriálu Resident Evil, který v polovině května ukázal minutový teaser a nyní přichází s prodlouženou, dvouminutovou verzí upoutávky.

zdroj: Netflix

Seriálový Resident Evil se odehrává ve dvou časových liniích, v letech 2022 a 2036, kdy sleduje osudy dvojčat Jade (Ella Balinska) a Billie (Siena Agudong) Weskerových, dcer velmi dobře známého Alberta Weskera (Lance Reddick), předního virologa Umbrella Corporation. Dívky se stěhují na předměstí idylického městečka New Raccoon City, ale tahle utopie s farmaceutickou megakorporací posedlou vývojem biologických zbraní nemůže trvat dlouho.

Skoky v čase divákům dají ochutnat, jak svět vypadal předtím, než ho navždy změnil T-Virus, který dal vzniknout zombíkům lidským, psím a možná i hmyzím, jak napovídá obrovitánská housenka. Fanouškům a fanynkám prvních her série budou některé podoby monster obzvláště povědomé – na plakátě se skví velmi sympatický Licker, poslední sekundy traileru zase ukazují příšeru, která by mohla být místní verzí Tyranta.

Resident Evil: Lék zdroj: Netflix

Osmidílný seriál se podle všeho ponese v poměrně vážném duchu, kde o zvraty a dojetí nemá být nouze, v první řadě v něm ale nebude chybět hromada násilí, jak to milovníci hororových stříleček mají rádi. Plamenomety? Ano. Výbuchy? Jistě. Řezání hlav motorovou pilou? Ano, prosím.

Premiéra Resident Evil: Lék na Netflixu je chystaná na 14. července 2022.

Nejnovější články