Podívejte se na ničím nerušených 20 minut z hraní nové tahovky ze světa Warhammeru 40K
zdroj: Frontier Foundry

Podívejte se na ničím nerušených 20 minut z hraní nové tahovky ze světa Warhammeru 40K

19. 4. 2022 17:00 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Videoherní průmysl plodí jednu hru ze světa Warhammeru za druhou, bohužel s kolísavou kvalitou. Mezi ty lepší se pokusí již za dva týdny zařadit tahová strategie Warhammer 40,000: Chaos Gate – Daemonhunters, reboot 24 let staré hry Warhammer 40,000: Chaos Gate.

Jak to vypadá, když si příslušníci Šedých rytířů posvítí na zplozence Chaosu, vám barvitě ukáže ničím nerušených 20 minut z hraní níže, které doprovází tak akorát občasné zachrčení právě usmrceného démona.

Warhammer 40,000: Chaos Gate – Daemonhunters láká vedle RPG prvků, důrazu na taktiku ve stylu XCOMu, pěkného prostředí a efektních animací také na příběhovou kampaň, kterou vás provede nezaměnitelný hlas Andyho Serkise, zatímco příběh má na svědomí spisovatel Aaron Dembski-Bowden, který je v rámci literatury točící se okolo sci-fi Warhammeru (Black Library) poměrně známým jménem.

Ještě není pozdě skočit po předobjednávce, a zajistit si tak přístup ke dvěma zbraním, v případě lepší edice pak i možnost hrát za jinak nedostupného kastelána Garrana Crowea.

Warhammer 40,000: Chaos Gate – Daemonhunters vás povolá do zbraně 5. května pouze na počítačích.

Nejnovější články