Podívejte se na ničím nerušených 18 minut z hraní Dragon’s Dogma 2
zdroj: Foto: Capcom

Podívejte se na ničím nerušených 18 minut z hraní Dragon’s Dogma 2

4. 1. 2024 13:30 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Fantasy RPG Dragon's Dogma 2 je jednou z těch větších her letošního roku, kterou si vyhlídl server IGN a rozhodl se jí zasvětit celý leden. Můžeme proto očekávat záplavu nových informací, rozhovorů a detailních pohledů na nejrůznější aspekty hry, což právě odstartovalo 18minutové video se záběry z hraní.

V IGN dostali možnost zahrát si zhruba deset hodin a možná tak překvapí, že první video vlastně nejsou žádné souhrnné dojmy. Jsou to čisté, nekomentované záběry z hraní, v nichž se prostřídá čtveřice povolání – meč a štít třímající bojovník, kudlami se ohánějící zloděj, válečník hrozící monstrům svým obouručním mečem a kouzelník, který metá blesky, chrlí oheň a vyvolává tornáda.

Je to trošku na jedno brdo, žádný příběh, jen samý boss fight s obrovitým trollem či černým chundeláčem, který zjevně odkoukal nějaké ty pohyby z wrestlingu. Ale vypadá to dobře, jen mi tato ukázka vůbec nepomohla s rozhodnutím, za koho chci hrát…

Ostatně to ani nejsou všechna povolání – chybí lučištník, různé kombinace základních povolání a jejich vylepšené podoby (válečník je vylepšenou verzí bojovníka), stejně jako před časem představený podvodník, který nepřátele omamuje kouřem z kadidelnice.

A pokud by vás při sledování záběrů z hraní snad napadlo, že byste si hru zahráli s kamarády, když se boje účastní tolik kladných postav, které se navzájem lečí a zvedají se na nohy po utržení téměř smrtelné rány, tak bohužel, žádná kooperace se nekoná, jsou to všechno vaši společníci, kterým můžete rozdávat rozkazy a o zbytek se už postará umělá inteligence.

Dragon's Dogma 2 vyjde 22. března na počítačích, PlayStationu 5 a Xboxu Series X|S.

Nejnovější články