zdroj: SCS Software

Podívejte se na 20 minut jízdy Wyomingem v American Truck Simulatoru

12. 8. 2021 10:31 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Náš kamionový expert Patrik je momentálně sice na dovolené, což ovšem SCS Software nezastavilo před zveřejněním nových záběrů z chystaného rozšíření Wyoming pro American Truck Simulator. Ten bude už desátým státem, kterým v kamioňáckém simulátoru budete moct drandit.

Základní hra nabídla v roce 2016 Nebrasku a Kalifornii, v následujících letech vás pak rozšíření zavedla do Arizony, Nového Mexika, Oregonu, Washingtonu, Utahu, Idaha a loni ještě do Colorada. Poměrně čerstvě se do ježdění s kamiony můžete pustit i v multiplayeru až pro osm hráčů.

„Wyoming je jedním z nejméně obydlených amerických států, což ale neznamená, že v něm není nic zajímavého k vidění a návštěvě. Je domovem jedněch z nejkrásnějších národních parků, proslul svými rudými skalisky, horkými prameny, historickými prériovými městečky a průkopnickou historií,“ uvádí SCS Software v oficiálním oznámení.

Představu o krajině si můžete udělat z nově zveřejněných dvaceti minut z hraní, zároveň se můžete podívat také na mapu s vyznačenými klíčovými body.

American Truck Simulator - Wyoming mapa zdroj: SCS Software

V SCS Software kromě Wyomingu pracují ještě na jednom rozšíření pro American Truck Simulator. Druhým z nich je Texas, na který si ale zřejmě budete muset ještě nějakou chvíli počkat. Už kvůli tomu, že je jedním z největších amerických států s velkou pravděpodobností nestihne dorazit letos.

Naproti tomu Wyoming je o poznání blíž a jeho souprava podle slov vývojářů dorazí do cílové rovinky brzy, takže by daleko nemělo být ani oznámení data vydání.

Nejnovější články