Počítačový Monster Hunter Rise bude obsahovat veškerý obsah vydaný pro Switch
zdroj: Vlastní foto autora

Počítačový Monster Hunter Rise bude obsahovat veškerý obsah vydaný pro Switch

27. 11. 2021 10:30 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Již 12. ledna se počítačoví hráči dočkají nového Monster Huntera Rise, který hrají majitelé Switche již o 26. března letošního roku. Capcom nyní oznámil něco, co sice není nečekané, ale je jedině dobře, že to máme potvrzené: Počítačová verze bude obsahovat vše, co dosud vyšlo na Switchi.

Znamená to zejména tři věci. Zaprvé, hned při vydání PC verze Monster Hunter Rise budete lovit sedm monster, kterých se hráči na Switchi dočkali až v průběhu roku. Jmenovitě jde o obávané bytosti Teostra, Kushala Daora, Chameleos, Apex Diablos, Apex Rathalos, Crimson Glow Valstrax a Apex Zinogre.

Zadruhé vás v rámci příběhu týkajícího se osudu vesnice Kamura, která se ocitá pod nájezdy monster, čeká nový možný konec. No a zatřetí nebude chybět kolaborace s jinými herními značkami jako Sonic, Street Fighter či Okami.

Capcom specifikuje, že v počítačové verzi Monster Hunter Rise se bude nacházet vše až do Switch verze 3.6.1. Navíc dojde koncem února k synchronizaci obou her, tedy další dodatečný obsah bude vycházet na obou platformách zároveň.

S tím nicméně souvisí dvojí zklamání. Monster Hunter Rise nebude podporovat cross-platformní hraní, tedy nezahrajete si multiplayer s kamarádem na jiném zařízení, a zároveň nepodporuje ani cross-save, takže nemůžete přenést svůj postup hrou z jednoho zařízení na jiné.

Nejnovější články