zdroj: Capcom

Píseční „červi“ připomínají v novém traileru na Monster Hunter Wilds Dunu

8. 6. 2024 15:49 | Novinky | autor: Adam Homola |

Capcom oznámil, že jeho připravovaný Monster Hunter Wilds bude podporovat hraní napříč platformami na PC, Xboxu X/S a PlayStationu 5. Pokud vám to ale z nějakého důvodu nevoní, budete moct cross play vypnout. Následuje ale bohužel horší zpráva, a to sice fakt, že hra nebude podporovat cross save, tedy možnost pokračovat v hraní na jiné platformě.

Tvůrci totiž potvrdili, že uložená data budou vždy k mání jen a pouze na dané platformě a nikam jinam si je nepřesunete. Sdílení uložených pozic mezi systémy prý „není možné“.

Inu, menší vráska na jinak hezké tváři, protože v novém traileru vypadá Monster Hunter Wilds moc hezky a místy připomíná Dunu – úprk na poušti, nepřátelé co sice nejsou píseční červi, ale dokážou se do písku zahrabat a pronásledovat vás…

V novém traileru ale samozřejmě nechybí ani obří zbraně, velká akce, zpomalené záběry a vůbec tak nějak všechno, co od nové hry ze série Monster Hunter čekáme. A vypadá to pořád velice dobře.

Bohužel pořád platí, že si na hru počkáme, neboť s vydáním se počítá až na příští rok. Až vyjde, budeme si ji moct zahrát na PC, PlayStation 5 a Xboxu X/S.

Smarty.cz

Nejnovější články