Oznámení nové adventury se Sherlockem Holmesem
zdroj: tisková zpráva

Oznámení nové adventury se Sherlockem Holmesem

4. 2. 2013 17:45 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Pokud patříte mezi fandy adventurního žánru, určitě vás potěšil poslední přírůstek do...

Pokud patříte mezi fandy adventurního žánru, určitě vás potěšil poslední přírůstek do holmesovského universa jménem Odkaz Sherlocka Holmese. Nyní se to samé studio, Frogwares, vrací a oznamuje další dobrodružství slavného detektiva, tentokrát s názvem Sherlock Holmes: Crimes and Punishments. Ovšem Sherlock bude mít nové vzezření, studio opouští stylizaci 60. let a zkouší nový, „moderní“ vzhled.


Tedy moderní ve smyslu dobového stylu, nečekejte Sherlocka z moderních časů (byť ten seriálový je velmi povedený). Frogwares poprvé přejdou na Unreal Engine 3, což by mělo vyústit v lepší a realističtější grafiku a série se dočká dalších změn. Tisková zpráva hovoří o tom, že už nebudete diváky vyšetřování, ale povedete jej sami. Crimes and Punishments před vás postaví celkem osm různorodých a napínavých případů.

Mezi případy, které budete v kůži Sherlocka s novým vzhledem řešit, najdete samozřejmě vraždy, záhadná zmizení, bizarní krádeže a další klasické motivy detektivního žánru. Zajímavě zní, že hráči budou muset řešit různá morální dilemata místo toho, abyste jeli podle příručky pro prosazování zákona bez ohledu na okolí.

Tyto volby ovlivní reputaci vaší postavy a budou mít samozřejmě i vliv na vývoj děje. Celý systém akce a následku zní velmi zajímavě - mohl by detektivce dodat další vrstvu zajímavé hratelnosti. Kdy hra vyjde zatím nevíme a platformy také nejsou známé, ale dá se čekat, že půjde o PC, PS3 a X360.

Nejnovější články