Originální kooperační rubačka Swords of Ditto v dubnu vyrazí do předem ztraceného boje proti zlu
zdroj: tisková zpráva

Originální kooperační rubačka Swords of Ditto v dubnu vyrazí do předem ztraceného boje proti zlu

6. 3. 2018 14:21 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Každá éra má svého hrdinu. Legendární válečník či mocná kouzelnice bojují proti silám temnot, odhodlaní konečně zničit zlou čarodějnici Mormo. Pak nevyhnutelně selžou, zemřou, zmizí z lidské paměti, a další rek se zjeví až za sto dlouhých let. Taková je premisa veselé rubačky The Swords of Ditto, kde se sami nebo s kamarádem snažíte napříč érami porazit zlo. Milovníci kreslené grafiky a akční kooperace se dočkají už v dubnu.

Dnem D je konkrétně 24. duben, kdy se hra vypraví na PC a PlayStation 4. A vypadá to, že je vážně o co stát. Osobitý grafický styl se vám může líbit a nemusí, ovšem dost univerzálním lákadlem by měla být neobvyklá struktura. Každý z vašich hrdinů totiž bude mít na poražení zlé čarodějnice pouhé tři dny, a když zemře, příště budete hrát za někoho úplně jiného. Zůstane vám ovšem stále se vylepšující meč.

zdroj: Archiv

Pokud budete dostatečně šikovní, můžete se k Mormo propracovat hned po zapnutí hry – jen ji asi se základním mečíkem jen tak neupižláte. To se pravděpodobně povede až desátému, padesátému nebo stému hrdinovi těžícímu z toho, že jeho předchůdci pro něj připravili mocnou čepel. A to je jedině dobře – představte si, že byste za hru vysolili peníze a pak ji ve třech minutách dohráli. Jen ať je záporačka pořádně drsná.

Zvyšování úrovně vaší zbraně ovšem zdaleka nebude jediným cílem. Musíte se pokusit Mormo křížit plány tak, jak je to jenom možné, protože čím úspěšnější ono křížení, tím líp na tom svět po příštích sto let bude, a v tím lepší výchozí pozici bude příští hrdina. Takže když uděláte chybu a umřete tři kroky od města, příští geroj vám za to moc nepoděkuje, protože síly zla budou o to mocnější. Ale o to větší sláva vás čeká, když je třeba i s kamarádem statečně překonáte.

Nejnovější články