Ohniví Jediové proti mutantům? Akční RPG Scarlet Nexus se nebojí destruktivních schopností
zdroj: Bandai Namco

Ohniví Jediové proti mutantům? Akční RPG Scarlet Nexus se nebojí destruktivních schopností

20. 3. 2021 10:00 | Novinky | autor: Pavel Makal |

Akční RPG Scarlet Nexus od Bandai Namco má vyjít už letos v červu a na PlayStation Blogu se o něm rozepsal komunitní manažer Sam Wilkinson.

Hra se odehrává ve vzdálené budoucnosti, kdy hroziví mutanti jménem Others ohrožují a loví příslušníky lidské rasy. Ti si to přirozeně nechtějí nechat líbit, a tak utvoří speciální jednotku, jejíž příslušníci oplývají zvláštními psychickými a smyslovými schopnostmi, aby teroru čelila.

zdroj: Bandai Namco

Oba hlavní hrdinové, Yuito a Kasane, ovládají psychokinezi, silou svých myslí tak dokáží hýbat předměty a v soubojích je využívat jako zbraně. Díky systému jménem SAS ale budeme moci kombinovat speciální schopnosti členů skupiny, a vytvářet tak ničivé synergie. Taková psychokineze ve spojení s ohnivou pyrokinezí dokáže napáchat pořádnou paseku, jiné skilly zase mohou posílit obranu.

Právě různé schopnosti a široká plejáda postav umožňují vytvořit si skupinu přesně na míru svému oblíbenému hernímu stylu a přispívají i potenciální znovuhratelnosti. Kromě nadpřirozených dovedností ovšem autoři plánují klást důraz i na módu, takže svým svěřencům můžete dopřát kvalitní styling. A o ten jde přirozeně především.

Scarlet Nexus vyjde 25. června na PC a současnou i minulou generaci konzolí. Už nyní si ji můžete předobjednat, a získat tak nějaké ty bonusy přímo do hry. K dispozici bude i Deluxe edice, která obsahuje digitální soundtrack a artbook.

 

Nejnovější články