Odložení NHL 2003 až na říjen
zdroj: tisková zpráva

Odložení NHL 2003 až na říjen

19. 9. 2002 15:15 | Novinky | autor: Redakce Games.cz |

Kanadská divize EA Sports, která nás s železnou pravidelností každé září obšťastňuje čerstvým ročníkem nejlepší hokejové simulace, si letos dává na čas.

NHL 2003 zdroj: tisková zpráva Dosud jsme měli za to, že aktuální NHL 2003 vyjde jako obvykle v polovině nebo nejpozději koncem září, ale jak jsme se dozvěděli z několika zdrojů, vydání hry ve verzích pro všechny platformy (PC, PS2, Xbox, GC) bylo o měsíc odloženo na říjen. To alespoň tvrdí posunutý termín na homepage nebo česká vydavatelská společnost Cenega, která nám odpověděla, že českou verzi NHL 2003 plánuje vydat přesně 10.října. Pro jistotu jsme se zeptali i svých zdrojů přímo v Electronic Arts, kteří nám sdělili, že 10.10. je datum pro USA a v Evropě se hráči nového hokeje dočkají až kolem 18.října, což není příliš potěšující zpráva.

Naštěstí je venku alespoň hratelné demo, které si můžete vylepšit dresy a sestavami z domácí extraligy (info). Nadšenci z této stránky zabývající se úpravami NHL navíc tento týden vypustili i arénu nebo loga Vítkovic a Sparty pro výše zmiňované demo. Detaily se o nadcházející edici NHL dočtete v obsáhlých prvních dojmech od Mickey Mouse:

    Puky golman vyráží všemi částmi těla a do všech směrů, tedy nejen pouze před sebe. Někdy golman puk pouze ztlumí a ten spadne pod něj na led, anebo pomaličku dojede až za brankovou čáru. Často padne branka dorážkou, ze skrumáže před brankou apod. Paráda. Celkem dostkrát jsem od počítače dostal branku z nemožného úhlu, kdy útočník už zpoza brankové čáry poslal puk k tyči a golman si jej sám srazil bruslí do sítě... [více]
zdroj: vlastní zpráva

jd

Nejnovější články