Odkaz Sherlocka Holmese přijde v září
zdroj: tisková zpráva

Odkaz Sherlocka Holmese přijde v září

3. 5. 2012 14:48 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Jestli se nějaká literární postava dočkala nesmrtelnosti, bude to asi Sherlock Holmes. Stihl se...

Jestli se nějaká literární postava dočkala nesmrtelnosti, bude to asi Sherlock Holmes. Stihl se z lehce zhýralého pedanta a milovníka všeho extrémního stát asketou s lulkou a kloboukem, který by zrychleně ani nedýchal, a pak jej zase snímky s Robertem Downeym jr. přiblížily původnímu předobrazu. Adventura Testament of Sherlock Holmes, respektive Odkaz Sherlocka Holmese, jak zní český název hry (Comgad ji vydá s českými titulky), se bude asi blížit tomu rozvážnějšímu, neakčnímu Sherlockovi.


Hra byla původně plánována už na jaro tohoto roku, ale nakonec se objeví na PC, PS3 i X360 až v září tohoto roku. Příběh se bude točit kolem okamžiku v Holmesově kariéře, kdy se proti němu postaví Scotland Yard, jeho bližní a možná trochu pochybuje i kamarád Watson. Nu a na Holmesovi bude, aby očistil své jméno a samozřejmě vyřešil onen zapeklitý případ.

Hlavní součástí hry by měly být hádanky a puzzly, samozřejmě klasické propriety vyšetřování, takže i rozhovory a rekonstrukce činu na místě. Bude jen na vás, kterou stopu budete považovat za relevantní a kterou pustíte k vodě jako slepou uličku. Uvidíme tedy, jak si tahle multiplatformní adventura povede. Zatím si můžete prohlédnout pár nových obrázků.

Nejnovější články