Obří vesmír RPG strategie Stellar Tactics prozkoumáte s jednotkou geneticky modifikovaných vojáků
zdroj: tisková zpráva

Obří vesmír RPG strategie Stellar Tactics prozkoumáte s jednotkou geneticky modifikovaných vojáků

12. 2. 2016 17:28 | Novinky | autor: Adam Homola |

Don Wilkins, který se podílel například na Wizardry, Arcanum, nebo Tribes se vrací. Tentokrát do žánru explorativního vesmírného RPG s tahovými souboji v chystaném titulu Stellar Tactics. Wilkins a jeho tým v Maveric Games na hře pracují prý už přes šest let a byť nemáme ještě datum vydání, mělo bychom se hry dočkat na PC a Macu snad v dohledné době.

Stellar Tactics by se měla v době vydání pochlubit propracovaným příběhem a propracovanou strategickou složkou, společně se souboji v tahovém režimu podobném XCOMu. Vy se ujmete role elitního geneticky modifikovaného vojáka, jehož jediným smyslem života je válka, pro kterou byl přímo zrozen a "vypěstován".

zdroj: Archiv

Společně se svým týmem se vydáte prozkoumat problém na lodi, která převáží vaše zbylé jednotky. Ty jsou v kryospánku a problém na lodi je jako šitý na míru pro vás. Postupem času si seskládáte tým taktéž elitních vojáků a vydáte se s nimi nejen do soubojů, ale také do dalekých procedurálních končin vesmíru.

Hra by měla nabídnout přes 200 000 solárních systémů s miliony planet a tvůrci už teď prozradili plány na dodatečný epizodický obsah. Ten by měl hru zásobovat novým příběhem po několik dalších let. Chybět nebude ani obchodování a dopad vašich činů na svět a jeho budoucí události. Trailer vám už napoví víc, stejně jako první obrázky v galerii na kartě hry.

Nejnovější články