Nový Torchlight: Infinite můžete vyzkoušet v betě
zdroj: XD

Nový Torchlight: Infinite můžete vyzkoušet v betě

6. 9. 2022 17:00 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Série Torchlight se po mnoha letech od famózní dvojky vrátila s nic moc třetím dílem a pro čtvrtý výlet se tvůrci rozhodli uskutečnit obrovské změny. Chystané akční RPG Torchlight: Infinite bude totiž free-to-play, což bylo původně zamýšleno i pro Torchlight III, tehdy známý ještě jako Torchlight Frontiers. Torchlight: Infinite zároveň vyjde vedle počítačů i na mobilních telefonech, což ho hází do jednoho pytle s Diablo Immortal.

Torchlight: Infinite by měl v plné verzi vyjít letos v říjnu, ale prvním dobrovolníkům je umožněné vstoupit do fantasy světa právě teď. Na Steamu a telefonech s Androidem a iOS byla spuštěna uzavřená beta, do níž se můžete přihlásit a doufat, že vás vývojáři ze studia XD, nikoliv Echtra či Runic z předchozích dílů, vpustí dovnitř. Já na počítači nemusel vůbec čekat a už se mi tu novinka stahuje.

Výhodou bety je samozřejmě zjištění, zda se o hru máte vůbec zajímat a těšit se na její říjnové vydání. Nevýhodou je nejen nutnost počítat s tím, že hra nemusí být po všech stránkách dodělaná, ale i se smířit s faktem, že veškerý váš postup bude po ukončení testování smazán, a budete tak muset v případě zájmu hrát od začátku.

Už v betě máte příležitost utratit hromadu peněz za season pass, monthly pass, prémiovou měnu i věci z aukčního domu, přičemž o své investice nepřijdete, jejich ekvivalent vám bude připsán na účet v plné hře.

Pokud si hru vyzkoušíte, dejte nám vědět, jak se vám líbí, ať už z hlediska jejího místa v sérii, nebo jejího potenciálu porazit na mobilních platformách Diablo Immortal.

Nejnovější články