Nový Sly Cooper vyjde i na PS Vita
zdroj: tisková zpráva

Nový Sly Cooper vyjde i na PS Vita

22. 5. 2012 13:21 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Pokud se těšíte na nového Sly Cooper: Thieves of Time a napadlo vás, jako třeba mě, že je to...

Pokud se těšíte na nového Sly Cooper: Thieves of Time a napadlo vás, jako třeba mě, že je to ideální hra pro handheld, určitě vám udělá radost následující oznámení. Sony se rozhodla hru distribuovat jak na PS3, tak na PS Vita, přičemž hra bude ukládat hry do cloudu a nabídne tedy hráči šanci rozehrát si hru třeba na velké konzoli, a když vyrazí do práce, do školy nebo na dovolenou, může dál pokračovat v hraní na handheldu.


Tenhle systém samozřejmě vyžaduje připojení na internet ve chvíli synchronizace a aktualizace uložených dat, nicméně u PS3 je to samozřejmost a pro hraní na PS Vita nějaký ten free hotspot určitě najdete. Na handheldu bude Sly Cooper využívat zabudovaného gyroskopu, takže bude fungovat ovládání pomocí naklánění ovladače, tedy samotného handheldu.

Na Slye se těšíme nejenom kvůli jeho hlavnímu hrdinovi, protřelému mývalímu zloději, ale i celému světu, v němž se tentokrát bude cestovat časem, protože z kroniky klanu Cooperů, kde jsou popsány všechny klíčové zlodějské lsti a triky, mizí stránky. Takže hurá zpátky do minulosti a nabýt ztracené vědomosti a zkušenost. A samozřejmě se seznámit s prastarými členy klanu.

Nejnovější články