Na Steamu vyšla krásná česká puzzle plošinovka Toby: The Secret Mine
zdroj: tisková zpráva

Na Steamu vyšla krásná česká puzzle plošinovka Toby: The Secret Mine

27. 10. 2015 15:27 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Nenápadně a potichu vyšla minulý týden na Steamu další půvabná hra z českých luhů a hájů. Jde o logickou puzzle plošinovku Toby: The Secret Mine a stojí za ní Lukáš Navrátil, jehož stránky najdete zde. Jak poznáte z prvních obrázků i traileru, tvůrce se inspiroval u klasiky Limbo a také Nihilumbry, jak sám dodává v popisu hry.

Příběh hry se točí kolem titulního Tobyho, malého obyvatele bezejmenné horské vesnice, jejíž obyvatelé byli, až na pár šťastlivců, uneseni. Několik odvážlivců se vydalo unesené přátele a příbuzní zachránit, ale nikdo se z této mise nevrátil. Nyní se na cestu vydává právě Toby a zjišťuje, že vstupem do blízkého lesa jeho odysea teprve začíná.

Jelikož je Toby: The Secret Mine venku už týden, můžete si na Steamu přečíst uživatelské recenze. Ty jsou v drtivé většině případů pozitivní a chválí především puzzle stránku hry, která dominuje. Stejně tak se chvály dočkalo vizuální zpracování a především fakt, jak do sebe všechny složky hratelnosti dobře zapadají. Prostě, podle všeho se tento kousek povedl.

Toby: The Secret Mine je na Steamu k dostání za 10 eur, přičemž ještě pár hodin je vám k dispozici desetiprocentní sleva.

zdroj: Archiv

Nejnovější články