zdroj: Frontier Developments

Na cestě je již třetí ročník simulace F1 Manager s velmi vítanou novinkou

14. 3. 2024 15:00 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Studio Frontier Developments je zjevně spokojené s relativně nedávno rozjetou simulační sérií F1 Manager, když oznamuje její již třetí ročník F1 Manager 2024. Ten se konečně pochlubí režimem Create A Team, který vám umožní rozvíjet svou vlastní stáj.

Sami si vytvoříte design celého svého týmu, budete vyjednávat se sponzory, jelikož bez financování se v tvrdé a dávno zavedené konkurenci daleko nedostanete, a v neposlední řadě budete zvažovat, zda dát šanci potenciálně vycházející hvězdě, nebo radši ulovit již úspěšného závodníka z jiné stáje.

Sami se musíte takovým převzetím bránit, což tentokrát umocní nový systém „mentality“ jezdců a dalších členů týmu, kteří zkrátka budou mít svou vlastní hlavu a adekvátně reagovat na nejrůznější události.

Samozřejmostí je vývoj nových součástek, přizpůsobování se pravidlům, řešení nečekaných poruch a změny podmínek na trati a tak podobně. F1 Manager 2024 vyjde letos v létě na počítačích, PlayStationu 5, Xboxu Series, PlayStationu 4 a Xboxu One za 35 euro.

Nejnovější články