Multiplayer Stardew Valley vám brzo dovolí pozvat na farmu tři kamarády
zdroj: tisková zpráva

Multiplayer Stardew Valley vám brzo dovolí pozvat na farmu tři kamarády

23. 7. 2018 11:35 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Do PC verze Stardew Valley za týden konečně přibyde avizovaný multiplayer, který doteď pobýval v otevřené betě. Všichni doposud osamělí hospodáři tak budou moct sklízet plodiny, dolovat v jeskyních, jezdit na zvířátkách a navazovat vztahy s počítačem řízenými postavami ve společnosti svých skutečných kamarádů z masa a kostí. Do hry můžete pozvat až tři kolegy – jen jim předtím musíte postavit vlastní baráčky.

Společnou tvrdou prací dosáhnete svých cílů rychleji než kdy dřív a další páry rukou vám přijdou vhod i při bojování s monstry. Navíc spolu můžete komunikovat i pomocí chatu a emotikon, takže když někomu z party chybí mikrofon, dorozumí se s vámi přímo ve hře.

Pakliže si některého ze svých kamarádů obzvlášť oblíbíte, můžete ho požádat o ruku, a to nejen ve skutečném životě – odteď to půjde i ve hře. Manželství ovšem lze rozvázat rozvodem, kdybyste chtěli vyzkoušet jiný vztah, ať už s dalším živým hráčem, nebo s některou počítačem řízenou postavou.

A když vás někdo doopravdy nakrkne, buď tím, že se s vámi chce rozvést, nebo třeba tím, že sbalil dívku vašich snů, můžete klidně zbořit jeho baráček a on už se do vaší hry nepodívá, pokud jste tedy pánem oné konkrétní herní seance.

zdroj: Archiv

Tohle všechno ale zatím platí pouze pro PC, kde update vyjde 1. srpna. Ostatní platformy, tedy PlayStation 4, Xbox One a Switch, si na multiplayerové radovánky v Údolí hvězdné rosy musí ještě počkat. Prý dorazí „už brzy“.

Nejnovější články