Moving Hazard je multiplayerová akce ze světa, kde zvítězili zombíci
zdroj: tisková zpráva

Moving Hazard je multiplayerová akce ze světa, kde zvítězili zombíci

11. 1. 2016 17:53 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Jedno takové nepříjemné „co by kdyby“ představuje prvotina týmů Illfonic a Psyop Games Moving Hazard. V ryze multiplayerové akci se hráči octnou ve světě, ve kterém zombie apokalypsa nejen vypukla, ale kde také mozkožrouti na úkor inteligencí ozbrojených smrtelníků zvítězili. Odlišit od zbytku žánrového pelotonu se má tento titul především tím, že se každý zombík se může stát vlastní a nepřímo ovládanou zbraní hráče.

Hordy nemrtvých mohou hráči lákat či naopak odradit, lze je také patřičně naštvat či zneškodnit za pomocí sedativ a ještě nevynalezených technologií. Snahou autorů je odlišit svoji hru od zástupu jiných a přivést na svět titul se starou známou tématikou, ale odlišnými postupy.

Zda je reálné něčeho podobného dosáhnout, o tom se budou moci hráči přesvědčit v průběhu tohoto roku, kdy hra nejprve v nehotové verzi vyjde. Nabídnout by do začátku měla šest map, několik herních režimů, ale též postavy a zbraně, které půjdou s postupem času vylepšovat.

Jen o přímočarou řež však údajně nepůjde. Vývojáři slibují i pohled nejen na neutěšený svět, ve kterém vládne pevná ruka policejního státu, ale i na to, jak k něčemu takovému vůbec dojít mohlo. Vzhledem k online charakteru hry ale jakoukoli hlubší zápletku zřejmě čekat nelze. Uvidíme, uvidíme...

zdroj: Archiv

Nejnovější články