Modern Warfare 3 je venku, ale kde je naše recenze?!
zdroj: tisková zpráva

Modern Warfare 3 je venku, ale kde je naše recenze?!

8. 11. 2011 20:29 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Herní svět dnes do značné míry ochromilo vydání očekávané střílečky Call of Duty: Modern Warfare 3, jejíž recenze vyskakují v magazínech a na webech jako houby po dešti. Na Games však ještě recenze nevyšla, protože jsme před vydáním neměli přístup k žádné z verzí hry, o preferované PC verzi ani nemluvě.

ABC Data, český distributor her od Activision, nám už dříve potvrdil, že herním médiím u nás rozešle MW3 až v den vydání, a protože by se navíc jednalo s největší pravděpodobností o X360 verzi, tak jsme to vyřešili jednoduše: stejně jako vy všichni jsme dnes naběhli do obchodu a koupili PC verzi, kterou už touto dobou Aleš hraje, aby mohl napsat recenzi (single i multiplayeru dohromady) a nasbírat materiál pro plánovanou videorecenzi. Průběžně vás budeme informovat, jak na tom Aleš je, jak se mu hra pozdává, a tak dále.

A protože řada z vás už MW3 vesele celý den hraje, určitě už se s ostatními čtenáři i s námi můžete podělit o své dojmy. Jaký je singleplayer? Posunul se multiplayer oproti MW2 jiným směrem, jak tvůrci slibovali, nebo je to nemlich to samé? Nestyďte se a pište do diskuse, třeba tím pomůžete kolegům, kteří se ještě nerozhodli.

Jinak se samozřejmě podíváme i na konzolovou verzi MW3. Zajímá nás totiž, jak funguje služba Call of Duty: Elite, jejíž PC verze zatím ještě neběží – spuštění bylo nedávno z bezpečnostních důvodů odloženo.

Nejnovější články