Místo MotoGP vyjde příští rok závodní hra s Valentinem Rossim v "hlavní roli"
zdroj: tisková zpráva

Místo MotoGP vyjde příští rok závodní hra s Valentinem Rossim v "hlavní roli"

30. 11. 2015 14:37 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Příští rok se fanoušci virtuálního motocyklového závodění dočkají další hry s licencí MotoGP, tentokrát ovšem poněkud netradičního ražení. Řeč totiž nebude o klasickém dalším dílu série, ale o hře zastřešeném vším, co se týká známého závodníka Valentina Rossiho. Valentino Rossi The Game vyjde na PC, Xbox One a PlayStation 4 v červnu 2016 A za hrou bude stát již tradičně italské studio Milestone. Pokud si ale myslíte, že Valentino Rossi The Game bude pouze o motocyklovém závodění, jste na omylu. A za všechno mohou i mimozávodní aktivity známého jezdce.

Valentino Rossi The Game bude plnohodnotná náhrada dalšího ročníku série MotoGP a ještě něco víc. Základní náplň hry bude stejná jako jindy, nově se však hra zaměří na devítinásobného mistra světa Rossiho. Milestone tak vedle oficiálního mistrovství MotoGP 2016 nabídne možnost absolvovat Rossiho kariéru od počátků až do současnosti nebo usednout za volant rallye speciálu v závodech na různých tratích včetně Monza Rally. Třešní na dortu mají být závody na ploché dráze. Z pohledu závodních disciplín tak Valentino Rossi The Game nabídne tři disciplíny v jednom. Buď to dopadne, jako když pejsek s kočičkou vařili dort, nebo půjde o ultimátní sondu do závodních aktivit jezdce, který patří v seriálu MotoGP k legendám.

zdroj: Archiv

Rossi si jistě za partnerství nechá pořádně zaplatit, ale zároveň trvá na tom, že se hodlá vývoje aktivně účastnit. „Dohodli jsme se, že do hry začleníme ty nejdůležitější prvky mé kariéry v MotoGP a veškerý dodatečný obsah z okruhů, který je pro mě tak důležitý, například Ranch, Rally a další. Určitě bude zábava přistupovat ke hře nejen jako hráč, ale i jako tester. Budu spolupracovat s vývojářským týmem, abychom fanouškům předvedli ten nejlepší zážitek, jaký kdy měli,“ říká Valentino Rossi.

Těžko říci, co na to říkají fanoušci série, ale zlobit se spíš nebudou. Na první ukázky ze hry si ale zatím musí počkat.

Nejnovější články