Mezi novými lovci v Evolve najdete i chlapíka s létající hlavou
zdroj: tisková zpráva

Mezi novými lovci v Evolve najdete i chlapíka s létající hlavou

22. 5. 2014 17:03 | Novinky | autor: Ladislav Loukota |

Každý, koho zaujala střílečka Evolve od autorů Left 4 Dead, v níž se skupina sci-fi lovců-hráčů snaží dopadnout echt silnou potvoru v rukách hráče, by si měl do kalendáře zapsat datum 21. října (na mé narozky! - pozn. ed.). Právě v ten den Evolve vyjde pro PC, PS4 a Xbox One. Krom této veselé informace vývojáři z Turtle Rock Studios ukázali i čtveřici nových nimrodů, za které můžeme v Evolve volat o pomoc a následně pak o samotě umírat.

První pán na holení patří do assault (útočné) třídy a je vybaven plamenometem, prý nejsilnější zbraní celé hry. Jak už to však u virtuálních plamenometů chodí, velká síla je vyvážena dostřelem opisujícím dosah čurajícího chlapečka. Krom toho charakter jménem Hyde disponuje i minigunem, toxickými granáty a osobním štítem.

Evolve-The_Hunters-0004_1280x720 zdroj: tisková zpráva

Další krasavicí na depilaci je trapperka Maggie. Pro připomenutí, trappeři mají v Evolve schopnosti na úrovni takového lepšího myslivce - namísto zbraní disponují pastí, která monstrum "přiváže" k danému trapperovi a zabrání mu v úniku. Stejně jako dříve odhalený trapper Griffin (a zbytek jeho týmu) používá i Maggie harpunu, umí oživovat mrtvé kolegy a v neposlední řadě jí u nohou pobíhá ufounský mazlíček Daisy, útočící na všechny další potvory okolo.

Evolve-The_Hunters-0004_1280x720 zdroj: tisková zpráva

Třetím novým lovcem je medik s očekávatelným jménem Lazarus. Jeho specialitou je rovněž oživování padlých lovců a super rychlá léčba navrch, k čemuž navíc disponuje režimem maskování. Tenhle felčar vás vyléčí, aniž byste jej viděli!

Evolve-The_Hunters-0004_1280x720 zdroj: tisková zpráva

A přehled zakončuje support (podpůrná) třída ztělesněná v pánovi jménem Bucket. Ten se zabývá rozmisťováním automatických palpostů i střelbou raket naváděných na zdroje tepla. Taktéž může na své kamarády plošně nahodit maskování. Poslední zvláštností Bucketa je vyndavací hlava - tu si panáček může (sám a dobrovolně) oddělat od těla a nechat létat po mapě v režimu špionážního dronu. Schopnost je zřejmě určena pro ty, kterým by Bucket přišel jako příliš normální postava. 

Evolve-The_Hunters-0004_1280x720 zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články