zdroj: Fallout: Nuevo Mexico

Masivní modifikace Fallout: Nuevo México se připomíná ukázkou z hraní

14. 7. 2023 14:30 | Novinky | autor: Jakub Malchárek |

Postapokalyptický svět Falloutů nepřestává přitahovat zručné moddery a modderky. Chystá se kupříkladu parádně vypadající modifikace čtyřky Fallout: London, která nás zavede do evropské metropole. A na jihozápad Spojených států nás zase vezme mod pro New Vegas Fallout: Nuevo México. Na osmnáctiminutový první „trailer“ se záběry z hraní se můžete podívat výše.

Fallout: Nuevo México zdroj: Foto: Fallout: Nuevo México

Modifikace o rozsahu regulérního datadisku se odehrává v roce 2166, tedy pět let po úplně prvním Falloutu. Zavede vás na území dnešních amerických států Arizona a Nové Mexiko. Hra bude mít dva odlišné začátky. V tom prvním hrajete za odsouzeného vězně v arizonské věznici Tibbets, zatímco druhý příběh nabídne vůbec poprvé hraní za ghúla.

Mod bude plně nadabovaný, s třemi unikátními společníky s novými systémy karmy a vztahů, ale i zbrusu novými frakcemi, ke kterým se budete moci libovolně přidat. Hlavním zdrojem inspirace pro scénář a herní mechanismy jsou původní dva izometrické Fallouty. I z traileru je patrné, že by mělo jít o notně temnější příběh s důrazem na dialogové volby, než jak tomu bylo v moderních 3D Falloutech.

Video výše je jen prvním ze tří, které postupně odhalí více, včetně data vydání. Druhá část je naplánovaná ještě před koncem léta, a ta poslední do konce roku.To znamená, že na případné dokončení modifikace Fallout: Nuevo México bychom nemuseli čekat nijak závratně dlouho.

Nejnovější články