Masakr dinosaurů v Second Extinction vstupuje do předběžného přístupu
zdroj: Systemic Creations

Masakr dinosaurů v Second Extinction vstupuje do předběžného přístupu

15. 10. 2020 8:30 | Novinky | autor: Pavel Makal |

Kooperativních stříleček bez zbytečné omáčky okolo není nikdy dost a do tohoto žánru spadá i Second Extinction. Pozitivní zprávou je, že výjimečně nebudeme kosit hordy zombií, ale na mušce se tentokrát ocitnou mnohem originálnější cíle: zmutovaní dinosauři.

Hra od studia Systemic Reaction je nyní k dispozici na Steamu v předběžném přístupu a za necelých 25 eur se můžete pustit do akce. Hrát lze až s dvěma dalšími kamarády a v novém traileru se představují dostupné postavy.

Tvrďačka Rosy s rotačním kulometem zjevně i usíná a v její kůži lze nadělat slušné zásoby dinosauří paštiky. Stereotypní německý lovec Jürgen je kromě otřesného akcentu vybaven odstřelovací puškou, bude tedy patrně vhodnější pro opatrné hráče, kteří se raději drží vzadu. To neplatí pro Amira, jehož oblíbenou hračkou je granátomet schopný z nevinně se pasoucích (no dobře, agresivně útočících) mutantích plazů vytvořit rudou mlhu. Skupinku uzavírá vojanda Ortega, která... asi bude taky něčím zajímavá?

zdroj: Systemic Reaction

Autoři skrz předběžný přístup chtějí tradičně nasbírat zpětnou vazbu od komunity. Už nyní slibují čtveřici hrdinů, deset zbraní se širokou mírou upravitelnosti a šest misí na rozlehlé mapě, vedlejší úkoly nepočítaje.

Zajímavým prvkem je režim Válečné snažení, kdy se na mapě objevují oblasti s vysokou mírou ohrožení, které můžete postupně snižovat svou aktivitou, dinosauři ale zároveň stále vyhledávají slabá místa ve vaší obraně. Pokud se ohrožení vymkne kontrole, čeká vás pořádně náročný souboj.

Z videa je patrné, že se Systemic Reaction nebojí násilí, což je v podobném titulu velmi žádoucí a snad i uspokojivé. Kromě toho si lze mezi přízemní žouželí povšimnout i o poznání macatějších kousků, můžeme tedy doufat v pořádné bossfighty.

Second Extinction kromě PC míří také na současnou a budoucí generaci Xboxu.

Nejnovější články