Luxuria Superbia od divňáků z Tale of Tales vyjde v listopadu
zdroj: tisková zpráva

Luxuria Superbia od divňáků z Tale of Tales vyjde v listopadu

18. 10. 2013 12:30 | Novinky | autor: Adam Homola |

Indie studio Tale of Tales (The Path, Bientôt l'été...) dnes formou tiskové zprávy oznámilo, že jejich novota s parádním jménem Luxuria Superbia vyjde už 5. listopadu tohoto roku. Vedle iPadů a Androidích tabletů bude hra dostupná i na Macu, Ouye a PCčku. Soudě podle videí se ale asi nejvíc hodí právě na mobilní platformy, protože dotyky budou hrát velkou roli.

Sami tvůrci popisují Luxurii Superbii jako hravý explorativní koncept potěchy, kdy vy byste měli těšit hru stejně tak, jako byste se z jejího hraní měli těšit sami. Což samo o sobě zní dost divně, ale jsou to Tale of Tales a ti úplně tradiční hry nedělají. Na hře se podílel i Walter Hus, který dělal už na předchozím, a také poměrně podivném, titulu Bientôt l'été.

Demo Luxurie Superbie si můžete vyzkoušet na těchto stránkách. Jde o betu a kdyby vám to nestačilo, nebo naopak byste si nejdřív chtěli hru proklepnout na videu, mrkněte k nám, máme tam kratičký teaser na hru i video z akce IndieCade 2013 - je na něm vidět, jak lidi Luxurii hrají nebo lépe řečeno “prožívají” na iPadech.

...

“O našich hrách jsme vždy uvažovali jako o zábavných, nádherných a legračních. Teď je na čase, abychom tu radost přenesli k ještě většímu množství lidí,” řekli designéři Auriea Harvey a Michael Samyn na GDC Europe, jak se píše v tiskovce. Kdyby vás celá tahle divnost zaujala, tak pro ni můžete hlasovat i na Greenlightu na Steamu.

Nejnovější články