Letos se musíme obejít bez tradiční letní show EA Play Live
zdroj: Electronic Arts

Letos se musíme obejít bez tradiční letní show EA Play Live

16. 3. 2022 13:40 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Zatímco německý herní veletrh Gamescom hlásí návrat v relativně plné síle s možností účastnit se události přímo na místě v Kolíně, americká E3 tuto možnost již vyloučila a na rozdíl od Geoffa Keighleyho a jeho Summer Game Festu ještě nepotvrdila konání alespoň digitální varianty.

Zato v Electronic Arts se s tím vůbec nemažou a svou každoroční show EA Play Live pro letošní rok pro jistotu ruší úplně. Přestože už dlouhou dobu nebyla přímou součástí E3, konala se ve stejné době, díky čemuž byl červen spolu eventem Sony natřískaným měsícem na novinky ze světa her.

A proč EA letos nebude pořádat vůbec nic? „EA Play Live máme rádi, protože je to náš způsob, jak se spojit s našimi hráči a podělit se s nimi o novinky. Letos se však věci nedaří poskládat tak, abychom vám ukázali vše v jeden den. V našich předních studiích se dějí vzrušující věci a letos o těchto projektech prozradíme mnohem více, až bude pro každý z nich ten správný čas. Těšíme se na čas strávený s vámi v průběhu celého roku!“ prozradil pro IGN zástupce společnosti.

Jinými slovy, EA zjevně nemá dostatek novinek, aby jimi v jeden okamžik naplnila celý stream, což může něco vypovídat o stavu jejích chystaných sportovních her, remaku Dead Space a dalších očekávaných titulů.

Nejnovější články