Letecká arkáda Air Brawl boduje multiplayerem a šílenými druhy strojů
zdroj: tisková zpráva

Letecká arkáda Air Brawl boduje multiplayerem a šílenými druhy strojů

14. 9. 2015 17:16 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Okřídlená arkáda Air Brawl sice na Kickstarteru neuspěla, to však autorům nebránilo v tom, aby svůj titul dotlačili na Steam do Early Access. V té hrají hrají prim reflexy, rychlost prstu na spoušti a akrobatické schopnosti hráče. Zkrátka klasický zástupce žánru leteckých soubojů akčního střihu, ovšem za to se jistě mnoho hráčů zlobit nebude. Podívat se, jak hra vypadá, můžete jak na stránku na Steamu, tak na přiložený trailer.

Air Brawl nabídne hráčům za cenu deseti eur kombinaci frenetické akce a obstojného množství úprav vlastních letadel. Přítomny budou i jednoduché prvky taktiky, kdy některé zbraně protivníka například pouze zpomalí, jiné jej ochromí a ty další jej budou moci za patřičné snahy samozřejmě poslat k zemi. Najít si to své by si mohl zkrátka každý.

Hra zároveň nabídne šestici odlišných typů letadel, jakýchsi "povolání." K dispozici je tak kupříkladu letoun pro boje na blízko, vysoce mobilní letoun a stroje působící zranění v delším časovém horizontu. Dále je na výběr například těžko pochopitelné letadlo pojmenované Viking, které je vyzbrojeno kladivy (fakt!), podpůrná třída, jež může například léčit spoluhráče, a nakonec i specialista, který používá vlastní magnetické pole. Na své by si mohl přijít zkrátka každý fanda klasických dogfightů. Sami se nyní můžete pokochat trailerem a přiloženými obrázky.

zdroj: Archiv

Nejnovější články