LEGO Jurassic World v červnu potěší milovníky filmových dinosaurů
zdroj: tisková zpráva

LEGO Jurassic World v červnu potěší milovníky filmových dinosaurů

16. 3. 2015 12:34 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Kdyby pro nic jiného, pak pro Williamsovu ikonickou hudbu stojí za to zhlédnout trailer na LEGO Jurassic World. Kromě toho, že si uvědomíte těch 22 let, které uplynuly od premiéry filmu, který odstartoval novou éru CGI efektů ve filmech (ač je dodnes většinou nepřekonán) si také zavzpomínáte na první exkurzi do novodobé verze Ztraceného světa. Hra ale obsáhne nejen první film, ale všechny čtyři, včetně toho teprve chystaného.

Právě v součinnosti s jeho červnovou premiérou vyjde i samotná LEGO Jurassic World, byť přesné datum vydání zatím neznáme, prozatím se musíme spokojit s červnem. Samotný trailer ale míří na vykopávky mého typu, které mají citový vztah především k prvnímu dílu a proto z něj bezostyšně těží. Poznáte tak tucet scén z prvního Jurského parku, které dostaly klasický střih vtípků z dílny Traveller's Tales.

A tak vás nemine scéna se spouštěním krmiva do klece raptorů (jen kráva má tentokrát jinou roli), klasický úprk v džípu před naštvaným tyrannosaurem a samozřejmě jedna z nejvíce drsňáckých hlášek v historii filmu devadesátých let: „Chytrá holka.“ Samozřejmě vyvolává otázku, jak moc bude hra fungovat bez citování klasik a nebo v závislosti na tom, jak moc dobře znáte jednotlivé filmy.

Nicméně předchozí LEGO hry většinou dokázaly přesvědčit i hratelností, která zaskočila za případný výpadek znalosti předlohy. Jak se Travelleři popasovali s dinosaury tedy zjistíme letos v červnu na tradičním zástupu platforem – PC, PS4, Xbox One, PS3, X360, WiiU, PS Vita a 3DS.

zdroj: Archiv

Nejnovější články