LEGO Bricktales je nová hra od tvůrců Bridge Constructor
zdroj: ClockStone

LEGO Bricktales je nová hra od tvůrců Bridge Constructor

26. 3. 2022 10:00 | Novinky | autor: Alžběta Trojanová |

LEGO Bricktales vypadá jako roztomilá hra pro všechny, které baví hrát si s kostkami, ale nebaví je pak po sobě uklízet. Na rozdíl od titulů z dílny Traveller's Tales, které přináší obrovské propracované světy, LEGO Bricktales od studia ClockStone se drží více při zemi a připomíná standardní balení Lega. Místo divokých otevřených levelů vám totiž nabídne pět diorám z kostek: Džungli, poušť, město, středověký hrad či tropický ostrov.

V jejich prostředí pak budete muset splnit řadu hádanek a úkolů, které je třeba vyřešit stavěním výtvorů z jednotlivých kostiček. Předložené problémy řádně prověří vaše stavitelské dovednosti. Ať už třeba budete muset postavit most přes řeku s omezeným počtem cihliček, nebo vytvořit helikoptéru, s níž poletíte na pomoc některé z místních postaviček. Hra slibuje funkční fyziku, takže ideální pro všechny malé i velké inženýrky a inženýry.

zdroj: Thunderful

Samozřejmě tu najdete i nějaký ten příběh o zchátralém zábavním parku, který potřebuje zachránit. Ale co si budeme nalhávat, kvůli tomu LEGO Bricktales hrát nebudete. Za zmínku tak místo toho rozhodně stojí možnosti postupného odemykání kostek či klasický sandbox mód, kde se budete moci vyřádit na plno. Hra by měla vyjít během letošního roku pro PC.

Nejnovější články