Legendární Turrican vyjde v limitované kompletní edici na PlayStationu 4 a Switchi

1. 9. 2020 7:00 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Pozor, pozor. Teď si asi spousta z vás uvědomí, jak moc stárneme… Turrican totiž letos slaví své 30. narozeniny! A u této příležitosti vyjde pod hlavičkou Strictly Limited Games jeho antologie na současných konzolích PlayStationu 4 a Switchi.

Jak už název firmy napovídá, nepůjde o masově rozšířenou záležitost. Nejde o digitální klíče. Strictly Limited Games vyrobí pouze jednotky tisíc kusů krabicových verzí, po kterých až se zapráší, tak hra nebude k dostání.

Vydavatel se rozhodl rozdělit antologii do dvou produktů, každý naceněný na 35 eur. V Turrican Anthology Vol. 1 na vás čekají hry Turrican, Turrican 2, Super Turrican, Super Turrican Director’s Cut a Mega Turrican Score Attack. Druhá část antologie obsahuje Turrican 3, Mega Turrican, Mega Turrican Director’s Cut, Super Turrican Score Attack a Super Turrican 2.

zdroj: Strictly Limited Games

Každé části antologie bude pro Switch vyrobeno pouze 3 500 kusů a pro PlayStation 4 jen 2 000 kusů, takže s předobjednávkou radši moc neváhejte. Nadto vzniknou ještě dvě další edice. Sběratelská za 100 eur (3 500 kusů a 2 500 kusů ve prospěch Switche) a ultra sběratelská za 200 eur (999 kusů a 499 kusů). Obě obsahují celou antologii a nejrůznější bonusy jako dokument na blu-rayi, artbook, sošku a další prvky známé z běžných sběratelek.

Hry jsou lehoulince zremasterované. Můžete si pro ně nastavit různé filtry a rámečky obrazovky a budete mít na výběr, zda si ke hře pustit původní soundtrack německého skladatele Chrise Huelsbecka, nebo jeho novou zremasterovanou verzi.

Předobjednávky už běží a rychle mizí, tak s rozhodnutím moc neváhejte. Hry by se měly začít rozesílat v dubnu nebo květnu příštího roku.

Nejnovější články