zdroj: Annapurna Interactive

Kyberpunkové kočičí Stray ukázalo herní náplň a oznamuje odklad

31. 7. 2021 12:00 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Studio BlueTwelve během včerejší události Annapurna Interactive Showcase ukázalo nové záběry ze hry pro všechny kočkomily. Stray nás zatím beze slov okouzlovalo jen hezkými trailery plnými neonů a robotů, kteří zrzavou číču s batůžkem na zádech moc nevnímali, nebude to ovšem případ všech mechanických obyvatel jinak vybydleného světa.

Nové video vysvětluje, že kočičí hrdinka se zatoulala od své rodiny a zoufale se snaží najít cestu domů. Poradit si v metropoli obývané ignorantskými až nepřátelskými roboty musí úplně sama – než se objeví B-12.

To není jen vitamín; v tomto případě jde o malého přátelského drona, který kočičce umožní interagovat s okolním prostředím i s jeho androidy. B-12 vám pomůže nosit nalezené předměty a dokáže i bojovat, většinu náplně Stray ale budou představovat logické hádanky, kdy na krysovité nepřátele zvané zurkové musíte vyzrát lstí a ne v přímé konfrontaci. Třeba oblíbeným shazováním věcí, škrábáním pohovek a tak podobně.

Ale dojde i na pobíhání po střechách. A možná také na pomoc nervóznímu robotovi jménem Doc, který má starost o svého synka. No a samozřejmě je na programu i osobní hygiena.

Stray zdroj: Annapurna Interactive

Na závěr nového traileru si vývojáři připravili i jednu nepříliš pozitivní zprávu – Stray nevyjde dle původních plánů v letošním roce, ale až v tom příštím. Na PC, PlayStation 4 a PlayStation 5 by tak mělo zamířit někdy v prvních měsících roku 2022.

Nejnovější články