Konspirační thriller Outreach vás pošle zkoumat sovětskou vesmírnou stanici
zdroj: tisková zpráva

Konspirační thriller Outreach vás pošle zkoumat sovětskou vesmírnou stanici

8. 8. 2016 13:43 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Vzrušujících konspiračních teorií není nikdy dost, zvlášť pokud se nějakým způsobem týkají Ruska a jeho bohaté historie. Příběhy o tunguzském meteoritu nebo Ďatlovově průsmyku fascinují celé generace zvídavých nadšenců. A britské studio Pixel Spill k nim teď přidává vlastní výtvor – vesmírný thriller z doby studené války jménem Outreach.

V něm se v roli ruského kosmonauta podíváte do prostředí sovětské vesmírné stanice, kterou postihla neznámá katastrofa. Všechno začne přerušenými komunikačními kanály, ale buďte si jistí, že tím to rozhodně nekončí. Čeká vás beztížné prostředí, kterým se budete muset pohybovat s nesmírnou opatrností. A na konci téhle cesty vás čekají i nějaké uspokojivé odpovědi. Možná. A soudě podle hraného traileru možná také ne. Některá tajemství mají zůstat pohřbená navždy.

zdroj: Archiv

Tvůrci ujišťují, že prostředí bylo vytvořeno s nesmírnou péčí a smyslem pro detail. Vesmírná stanice by se tak skutečně měla podobat svým skutečným, historickým bratrancům z 80. let. Celý fikční příběh by tak měl působit o to uvěřitelněji a vtáhnout vás hlouběji do svých konspiračních hlubin. Ale to nejdůležitější ze všech tajemství, tedy jestli bude Outreach dobrá hra, ještě nějakou dobu nikdo nevyřeší. Datum vydání je totiž vágně stanoveno na rok 2017.

zdroj: Archiv

Nejnovější články