Konspirační akční thriller Majestic Nights vás vrátí do šílených osmdesátek
zdroj: tisková zpráva

Konspirační akční thriller Majestic Nights vás vrátí do šílených osmdesátek

31. 10. 2014 16:30 | Novinky | autor: Adam Homola |

Izometrický akční thriller Majestic Nights je konečně venku. Tedy přesněji řečeno první epizoda z šesti (a prolog zdarma jako demo). Zbývajících pět epizod můžeme čekat v následujících měsících, přičemž poslední vyjde v dubnu 2015. První epizoda s podtitulem Covert Genesis je k dispozici za pět dolarů a odehrává se v roce 1982. Tehdy přijde do kanceláře Callie tajemný muž s nabídkou, kterou nejde odmítnout. Callie musí najít ztraceného agenta a vkročit tak do světa, o jehož existenci dosud ani netušila.

První epizodě předchází nultá epizoda, která je dostupná zdarma ve formě dema na Steam stránce. Nultá epizoda s podtitulem Sunset After Dark se odehrává dva roky před Cover Genesis a Cardholder (parťák Callie) v ní jde v centru Los Angeles po filmovém režisérovi Hanley Rubricovi.

Všech šest epizod Majestic Nights seženete za dvacet dolarů (momentálně ve slevě za sedmnáct) a kdyby vás osmdesátková tématika hry opravdu chytla, můžete si adekvátně naladěný soundtrack stáhnout z této stránky na Bandcampu.

Majestic Nights jsme psali nedávno a sluší se připomenout, že jde o sérii, ve které se vyžijí všichni milovníci všemožných konspiračních teorií. Vývojáři totiž vybudovali svět, ve kterém jsou všechny minulé konspirační teorie stoprocentně pravdivé, takže se budete pohybovat v bizarním světe agentů, paranoie, zfalšovaného přistání na měsíci, iluminátů a podobně veselých témat, které v osmdesátých letech řešila (a stále řeší) spousta lidí. Teď je můžete v šesti epizodách Majestic Nights (vy)řešit i vy.

zdroj: Archiv

Nejnovější články