Kompletní multiplayerovou nabídku PES 2014 odemkne až 2. patch
zdroj: tisková zpráva

Kompletní multiplayerovou nabídku PES 2014 odemkne až 2. patch

23. 9. 2013 11:30 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Reálná fotbalová sezóna je v plném proudu, ale ta virtuální začala teprve minulý týden s vydáním PES 2014, a naplno se rozeběhne tento týden, až vyjde i FIFA 14. Zahraniční recenze PES 2014 z minulého týdne jsou výrazně pozitivní navzdory tomu, že multiplayerová část ještě kompletně nefunguje a čeká na odemknutí některých prvků skrze patche.

První majitelům hry zpřístupnil přátelské online zápasy včetně lobby, online varianty Ligy mistrů a rankovaných zápasů, jejichž výsledky se započítávají do globálního žebříčku. V přípravě je zároveň druhý patch, který vyjde v průběhu následujících týdnů, a odemkne další části multiplayerové nabídky PES 2014.

Konkrétně to bude multiplayerový zápas 11 vs. 11 včetně matchmaking systému, který bude schopen proti sobě postavit hráče podobných kvalit. Druhý patch rovněž nabídne update sestav a sadu kosmetických úprav včetně možnosti upravovat vzhled hráčů – tak tomu alespoň rozumím z mírně vágní tiskové zprávy.

PES 2014 je v prodeji od konce minulého týdne pro PC, PS3 a Xbox 360, naši recenzi očekávejte v průběhu následujícího týdne, až k nám dorazí kopie od distributora. Recenze FIFA 14 vyjde rovněž tento týden. Leccos už máme nahráno z review verze, ale před vynesením verdiktu si chceme ještě vyzkoušet verzi prodejní. Aby měly naše duše klid, že jsme hře nekřivdili. A ještě připomenu, že PES 14 si můžete vyzkoušet skrze demoverzi, která už je nyní k dispozici na XBLA i PSN. PC demo by mělo vyjít každou chvíli...

Nejnovější články