Kdo stojí o PC verzi dungeonu Brány Skeldalu 3, měl by ji podpořit na Greenlightu
zdroj: tisková zpráva

Kdo stojí o PC verzi dungeonu Brány Skeldalu 3, měl by ji podpořit na Greenlightu

4. 2. 2016 18:55 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Zatímco mobilní verzi českého dungeonu Brány Skeldalu 3: Sedm mágů hodlá Jindřich Rohlík vydat v polovině března, jak oznámil během svátků, o PC verzi se doposud vyjadřoval spíše okrajově. Od začátku je v plánu, ale nebylo jasné, kdy by mohla vyjít. Aktuálně se ale hra objevila na Greenlightu, a když bude zájem hráčů o PC verzi dostatečný, dostanou možnost zahrát si early access PC verze ve stejný čas, kdy vyjde verze mobilní – hotová. Když všechno klapne, mělo by to fungovat následovně.

Vzkaz na FB stránce hry hovoří jasně: "Podpořte nás prosím na Steamu! Zároveň s mobilní verzí bychom rádi vydali také PC a Mac verzi v Early Access režimu - tedy táž verze jako mobilní, plně hratelná jenom s mobilní grafikou. Pokud se Vám ta myšlenka zamlouvá a můžete, prosím hlasujte pro nás na Steamu v Greenlightu."

Pokud tedy stojíte o PC verzi Sedm mágů, byť s grafikou z mobilní verze, a nejste zrovna mistři v čekání na své vyvolené hry, stojí před vámi jednoduchý úkol – stačí virtuálně zvednout palec na Greenlightu. A netřeba se bát, že mobilní grafika zůstane v případě úspěchu kampaně v PC verzi navždycky. Jak Jindra Rohlík uvádí v jiném FB postu, v průběhu dalšího vývoje early access PC verze by se tvůrci zaměřili právě na úpravu původně mobilní grafiky, ať už to znamená cokoli – textury a modely ve vyšším rozlišení apod.

zdroj: Archiv

Společně se snahou o úspěch na Greenlightu vydali tvůrci trailer s další várkou záběrů ze hry, které by mohly fanouškům dungeonů a série Brány Skeldalu obzvlášť udělat radost.

Nejnovější články