Kanibalský survival Sons of the Forest vyjde v únoru
zdroj: Endnight Games

Kanibalský survival Sons of the Forest vyjde v únoru

1. 12. 2023 15:00 | Novinky | autor: Adam Homola |

Studio Endnight Games oznámilo, že vydání svého survivalu Sons of the Forest plánují na 22. února 2024. Pro hru, která je v předběžném přístupu již rok, to znamená zásadní milník, byť je jasné, že zrovna v tomhle případě vývoj v únoru asi jen tak neskončí.

Plná verze slibuje nejen vylepšení a nové funkce, ale také rozšířenou roli pro postavu Timmyho, kterou namluvil Shawn Ashmore. Dabéra můžete znát kupříkladu coby Tima Breakera z nedávného Alana Wakea 2 či jako Jacka Joyce z Quantum Break. V Sons of the Forest propůjčí hlas synovi hlavního hrdiny, s nímž nejprve ztroskotal na ostrově a posléze byl unesen. Jeho záchrana ze spárů kanibalů tak bude jedním z hlavních cílů hry.

Vývojáři rovněž vydali patch s pořadovým číslem 15. V něm najdete tři nové příkazy pro Kelvina zaměřené na opravu budov, vylepšení obraných zdí a údržbu základny.

Kromě toho můžete očekávat nové herní prvky, jako je nový typ kanibalky jménem Elise, která má k rukám přidělané zbraně. Sons of the Forest se s novým updatem dočkal také rozšířených detailů kanibalských vesnic a nových bodů zájmu na mapě. Nově také můžete vytvářet stojany na zbraně, zásobníky na dřevo a celou řadu drobných předmětů, jako jsou ptačí budky a pochodně na stromech.

Aktualizace dále vylepšuje technickou stránku hry a přináší optimalizaci paměti pro lepší stabilitu, nový vizuální styl Found Footage a podporu FSR 2.0. Kompletní seznam změn najdete například na Steamu.

Nejnovější články