Již v září to jeden týpek natře čtyřem mazákům v onlinovce Raiders of the Broken Planet
zdroj: tisková zpráva

Již v září to jeden týpek natře čtyřem mazákům v onlinovce Raiders of the Broken Planet

20. 8. 2017 10:00 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Raiders of the Broken Planet je sice další online střílečkou, se kterými se teď roztrhl pytel, ale na rozdíl od většiny zde nebojují zhruba rovnocenné týmy. Na jedné straně stojí tým složený ze čtyř hráčů v podobě různých předpřipravených hrdinů, ale na straně druhé se je snaží zlikvidovat jediný, mnohem silnější hráč podpořený zástupy AI vojáků a monster. Nyní už víme, kdy hra vyjde a kolik bude stát.

Na vydání hry nebudete muset čekat nijak dlouho – do úvodu svého příběhu vás uvrhne již 22. září na PC, PlayStation 4 a Xbox One. V případě Raiders of the Broken Planet na příběhu záleží mnohem více, než u jiných onlinových stříleček, protože vlastní multiplayer tu probíhá pospolu s vyprávěním.

Čtyři hráči se vydají plnit určitou misi s pevně danými cíli, ale víte, jak to s nimi bývá – klidně se můžou změnit z minuty na minutu. Kdykoliv jim do toho může přiskočit pátý hráč s cílem překazit jejich zarputilé snažení. Stále však v duchu příběhové kampaně, takže nechybí hrané filmečky a kontinuita jednotlivých misí.

zdroj: Archiv

A právě v příběhu je ukryt platební model hry. Při vydání bude k dispozici prolog složený ze dvou obsáhlých misí. Tato úvodní část bude zdarma (od vydání už navždy). Nabídne vám několik vybraných postav a všechny herní módy napříč hrou jednoho i více hráčů. Takže se můžete pustit do plnohodnotného multiplayeru, aniž byste museli utrácet.

Kromě prologu vyjde také první část příběhové kampaně s názvem Alien Myths, která obsahuje nové hratelné postavy, nové mise a samostatně stojící příběh prohlubující pozadí Raiders of the Broken Planet. Cena Alien Myths je nastavena na 10 eur a podobný trend se dá očekávat i u dalších dodatků.

Pokud si hru chcete zkusit ještě před finálním vypuštěním a máte teď volný víkend, můžete se pustit do bety. Ta běží od dnešních ranních devíti hodin a skončí zítra v sedm večer. Těžko říct, zda se jedná o poslední veřejný test, ale tvůrci z Mercurysteam si z těch předešlých odnesli spoustu cenných informací, které se promítnou do aktuální bety.

Nejnovější články