Japonský Drakengard 3 se podívá na západ i s drakem Michailem
zdroj: tisková zpráva

Japonský Drakengard 3 se podívá na západ i s drakem Michailem

10. 10. 2013 14:33 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Pokud patříte mezi pamětníky konzolí od Sony, jistě máte v mozkových závitech skrytou informaci o existenci fantasy titulu Drakengard, který se objevil na PS2. V Japonsku vyjde koncem roku už třetí díl a nyní bylo oznámeno, že se Drakengard 3 podívá v roce 2014 na PS3 i v Evropě a USA. Drakengard je ryze akční zábava, která ale příběhově evokuje spíše JRPG.

V třetím dílu jsou hrdiny Zero, která je na misi, na jejímž konci by měly být mrtvé všechny čtyři její sestry a její drak Mikhail, který pro změnu oplývá pacifistickými názory, ale stejně létá se Zero na zádech do bitvy a likviduje nepřátele. Díky titulnímu drakovi tedy v Drakengardu najdete vzdušné souboje i třískání v nižších pozicích rozlehlých bojišť.

Hra je opepřena i RPG prvky, takže Zero vylepšujete zbraně, s nimiž disponuje rozdílnými bojovými schopnostmi. Ryze akční základ podtrhují i bojové módy, do nichž se může přepínat ve chvíli, kdy zabije dostatek nepřátel. Bojuje i pacifista Michail, většinou tradicionalistickým chrlením ohně. Osobně mi přijde, že nejzajímavěji na Drakengard 3 vypadá příběh, který se odehrává ještě před událostmi první hry. Ostatně, posoudit to můžete z traileru.

...

Nejnovější články