Jak mohou mít kudlanky sex, aniž by se sežraly? Pojednává o tom konverzační hra Don’t Make Love
zdroj: tisková zpráva

Jak mohou mít kudlanky sex, aniž by se sežraly? Pojednává o tom konverzační hra Don’t Make Love

30. 10. 2017 17:09 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Není snadné být kudlankou, zvlášť takovou, která doroste do puberty a začnou se jí zapalovat lýtka. V tu chvíli má dvě možnosti. Buď během aktu rozmnožování zbaští svého partnera, to pokud jde o dívku. Anebo bude ještě hůř, a mladý kudlančák bude při svém poprvé sám sežrán. Jenže co když se oba moc milují a nechtějí jeden druhému ublížit? Zároveň však pochopitelně touží po intimním sblížení. Tímhle dilematem se zabývá zajímavá novinka Don’t Make Love.

Jde o vcelku krátký průzkum jedné důležité konverzace. Můžete se ujmout jedné ze stran, ženy nebo muže, a snažíte se komunikovat s umělou inteligencí. Děláte to překvapivě prostým psaním slov na klávesnici, a hra vás v případě aspoň trochu rozumných otázek či odpovědí bude schopná pochopit. Váš potenciální romantický partner se s vámi určitě nebude bavit o fotbale nebo o volbách, ale témata točící se kolem lásky dvou kudlanek by měl zvládat bez větších potíží.

Kromě chytré AI a systému pro pochopení psaného slova se vývojáři ze studia Maggese chlubí ještě jednou příjemnou mechanikou. K porozumění tomu, jakou má váš partner zrovna náladu, pomůže hudba. Když bude všechno krásně klapat, měla by být veselá, ale jakmile řeč zabrousí do nebezpečnějších vod, v nichž začne velice vážně hrozit manželský kanibalismus, uslyšíte to na vlastní uši v temných tónech.

zdroj: Archiv

Každý průchod hrou by měl být výrazně odlišný podle toho, co a kdy napíšete a za jakou stranu právě hrajete, takže krátkou herní dobu si pravděpodobně budete moci silně prodloužit. Kdybych vám mohl poradit, jak vztah dovést ke zdárnému vyvrcholení, doporučil bych jídlo. Na Wikipedii jsem se totiž dočetl, že sameček v přírodě občas přežije pohlavní styk tím, že samičce přinese potravu a tím ji zaměstná dost dlouho na to, aby poté dokázal uniknout s hlavou na krku.

Don’t Make Love seženete už teď na Steamu nebo Itch.io, do 2. listopadu s patnáctiprocentní slevou za 6 eur. Poté se zvedne na obvyklých 7 €.

Nejnovější články