IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad si zahrajete už v listopadu
zdroj: tisková zpráva

IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad si zahrajete už v listopadu

18. 10. 2013 14:15 | Novinky | autor: Adam Homola |

Očekávaný IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad sice vyjde až v příštím roce, ale všichni, kdo si hru předobjednali, se budou moct vznést do oblak ještě letos. Někteří už v listopadu, jiní zase v prosinci. Pokud máte už předobjednanou prémiovou edici hry, zapište si do kalendáře 12. listopad. Ostatní, kteří si předobjednali standardní edici, se do Early Access verze na Steamu dostanou někdy v průběhu prosince. Konkrétní datum ještě vývojáři upřesní později.

Jakmile se Early Access verze Sturmovika otevře majitelům prémiové edice 12. listopadu, nebudete mít možnost si hru už předobjednat za současné ceny - tedy za 50 dolarů za klasickou edici a 90 dolarů za prémiovou. Samozřejmě si ji budete moct předobjednat i potom, jen to bude trochu dražší. Do Early Access se dostanete kdykoliv potom, ale už jen předobjednáním prémiové edice za 95 dolarů. Více informací o edicích najdete na oficiálním webu hry.

Všichni ostatní si budou muset počkat až na vydání plné hry v příštím roce. Vývojáři se v tiskovce ještě nezapomněli pochlubit tím, že nadcházející IL-2 Sturmovik bude mít parádní fyziku, super model poškození, promakanou aerodynamiku, a vůbec že půjde o novou generaci leteckých simulátorů. Plná hra pak bude dostupná na jaře 2014 za klasickou plnou cenu 60 dolarů, případně 60 dolarů v případě prémiové edice.

Nejnovější články