Hrdinové Saints Row IV budou příští rok utíkat z pekla v remasteru a samostatném datadisku
zdroj: tisková zpráva

Hrdinové Saints Row IV budou příští rok utíkat z pekla v remasteru a samostatném datadisku

30. 8. 2014 16:13 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Kdepak Saints Row 5 nebo Saints Row: Už nám došly vtipy. Vývojáři z Volition po přesunu od THQ pod křídla Deep Silver pokračují v chrlení totožného stejného obsahu, který má dvojí podobu. Na konci ledna příštího roku proto vyjde samostatný datadisk pro Saints Row 4 s názvem Saints Row: Gat Out of Hell a zároveň ultimátní edice Saints Row 4: Re-Elected. Datadisk vyjde na PC a všechny současné konzolové platformy vyjma Wii U, zmíněná ultimátní edice vyjde pouze pro PS4 a Xbox One, přičemž by měla obsahovat i chystaný datadisk.

Saints Row: Gat Out of Hell se odehrává v pekelné verzi Steelportu, kde bude rady udělovat a kulky na potkání rozdávat Gat a jeho parta. Video někde okolo je dosti názorné, čeká vás tedy v zásadě ta samá hratelnost a stejné lokace jako ve čtyřce, jen s krapet ohnivým nádechem. Nepochybuji ovšem, že svatba satanovy dcery s Gatem bude legrace.

Rozloha herní plochy Saints Row: Gat Out of Hell by se měla zastavit někde na polovině Steelportu z SR4, k dispozici bude několik nových zbraní (Arm Chairmageddon, Energy Caster, Locust Gun a zbraň, co střílí houfy žab) a podpora kooperace pro dva hráče.

zdroj: Vlastní

Saints Row: Gat Out of Hell vyjde 27. ledna příštího roku pro PC, PS3, PS4, Xbox 360 a Xbox One s tím, že datadisk nevyžaduje původní hru. Zároveň bude Gatův úprk z pekla součástí již zmíněné Saints Row 4: Re-Elected edice, která zřejmě rovněž v lednu vyjde pouze pro PS4 a Xbox One.

Nejnovější články