zdroj: Bandai Namco

Herní adaptace mangy Sand Land dorazí v dubnu

16. 1. 2024 15:30 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Nového traileru i s datem vydání se dočkal Sand Land, hra na motivy stejnojmenné mangy japonského kreslíře Akiry Torijamy, kterého proslavila zejména série Dragon Ball. Hra poprvé oznámená na loňském Summer Game Festu vyjde 26. dubna na PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S a PlayStation 4.

Příběh se motá kolem prince démonů Beelzebuba, syna samotného Satana, kterého vyvolal šerif Rao, aby mu pomohl porazit zlého krále a jeho obří armádu, jež si uzurpuje jediný známý zdroj vody. K dvojici se připojí ještě Beelzebubův opatrovník Thief a společně se vydávají najít legendární pramen ukrytý v poušti. Vzácný artefakt má ukončit věčné sucho, které dříve hojnou krajinu proměnilo ve vyprahlou pustinu.

Konec je ale v tomto případě teprve začátek, protože za vyprahlou zemí leží další, méně vyschlá říše, kterou budete moct prozkoumat. Akční RPG se bude odehrávat v otevřeném světě, k překonávání vzdálenosti i k boji vám pak bude k ruce spousta těžké i lehčí techniky včetně tanků nebo bugin. Vozítka si budete moct všemožně tunit a vylepšovat o nejrůznější součástky.

Sand Land zdroj: Bandai Namco

Rozvíjet budete také svůj pouštní základní tábor ve městě Spino, do kterého navíc můžete vodit zachráněné nebožáky. Plněním úkolů a přání jednotlivých obyvatel si budete odemykat různé bonusy a materiály.

Pokud se vám svět Sand Land zalíbil, můžete se vedle hry těšit ještě na anime, které se loni promítalo v Japonsku ve filmové podobě. V té seriálové ho autoři rozšíří o dodatečné záběry a mělo by letos na jaře doprovodit vydání hry na Disney+.

Nejnovější články