Helldivers 2 nikdy nebudou PvP. Máte jít radši hrát Escape from Tarkov
zdroj: Arrowhead Game Studios

Helldivers 2 nikdy nebudou PvP. Máte jít radši hrát Escape from Tarkov

16. 2. 2024 9:30 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Kooperativní střílečka Helldivers 2 zažívá poměrně překvapivý úspěch a je tak ještě další hrou, která na začátku roku 2024 uhranula zástupy hráčů (po Palworldu a Enshrouded). Jelikož se počítá s dlouhodobou podporou, mohou se objevovat i nové funkce. PvP mezi ně ale patřit nebude.

Šéf vývoje hry i celého studia Arrowhead Johan Pilestedt odpověděl na žádost jednoho z hráčů na sociální síti X o potenciální možnosti boje hráče proti hráči negativně, konkrétně takto: „Nikdy nepřidáme PvP mód. Chceme tím omezit toxicitu v komunitě. Chceme prostředí, které je plné podpory a zábavy, kde všichni bojují na stejné straně!“

Tím se rozjela diskuze, na kterou Pilestedt ještě dodatečně reagoval následovně: „Nebojíme se. Jen nechceme toxicitu, která je přirozenou součástí PvP,“ a neodpustil si všechny hráče, kteří bez boje mezi sebou nemohou žít, odkázat do patři… Ne, v rámci svých milých zásad prostě a jednoduše doporučil, ať si zahrají stále populární střílečku Escape from Tarkov.

Také vám v Helldivers 2 chybí – tedy nad rámec friendly fire – možnost obrátit zbraň proti ostatním hráčům, nebo vám vyhovuje, že jde o čistou kooperaci a hlad po PvP zaháníte jinými osvědčenými kousky?

Nejnovější články