Heavy Gear Assault vyjde až příští rok, early access verzi si ale můžete zahrát hned
zdroj: tisková zpráva

Heavy Gear Assault vyjde až příští rok, early access verzi si ale můžete zahrát hned

10. 8. 2015 15:49 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Na Kickstarteru sice projekt Heavy Gear Assault v roce 2013 neuspěl, tvůrci však svoji snahu nevzdali a early access verzi jejich mechovského počinu si nyní můžete na PC zahrát. Stačí zabrouzdat na oficiální stránky hry a vytáhnout prkenici – pokud vás však online a singleplayer akce zajímá, připravte si minimálně 40 dolarů. Autoři se tak snaží dodatečně podpořit vývoj projektu, jehož finální verze by měla spatřit světlo světa příští rok.

Heavy Gear Assault je akční titul zasazený (překvapení!) do univerza Heavy Gear, které stvořila v roce 1994 kanadská společnost Dream Pod 9. Zájem o hru asi budou mít zejména hráči, kterým chybí letitá série MechWarrior, MechWarrior Online jim nevoní a stejně tak vyloženě akční Hawken.

Heavy Gear Assault nabídne příběhové mise i klasické multiplayerové módy, očekávanou vysokou míru upravitelnosti mechů/gearů a tvůrci se hodlají soustředit i na podporu e-sport aspektu v podobě turnajů o ceny s možností sponzoringu šikovných hráčů apod. Nemalé ambice tvůrců ostatně dokládá i video, na jehož záběrech tvůrci prezentují grafiku a využití Unreal Engine 4 technologie.

zdroj: Archiv

Z FAQ na stránkách hry vyplývá pro hráče zajímavý fakt, že všechny hratelnost upravující drobnosti půjde zakoupit za herní měnu a za skutečné peníze půjdou koupit jen kosmetické doplňky. Jestli to není jen obsahově prázdný reklamní pouták s tím, že skutečnost je jiná, to už si musí hráči vyzkoušet v praxi sami na vlastní kůži.

Další informace o hře, případně hru samotnou, najdete na homepage.

Nejnovější články