Hearthstone datadisk The League of Explorers z vás udělá karetního archeologa
zdroj: tisková zpráva

Hearthstone datadisk The League of Explorers z vás udělá karetního archeologa

6. 11. 2015 23:45 | Novinky | autor: Adam Homola |

Od vydání datadisku Grand Tournament uplynulo už několik měsíců a je čas na další rozšíření pro Hearthstone. Klasické střídání zatím pořád funguje, takže po velkém přídavku karet je na řadě primárně singleplayerové dobrodružství s názvem The League of Explorers. Opět se bude skládat z několika "křídel", několika obzvláště vypečených bossů a samozřejmě také z nových karet.

Křídel bude tentokrát o jedno méně než tradičních pět a tak se logicky dočkáme méně misí než tomu bylo v předchozích dobrodružstvích. Na druhou stranu přinese The League of Explorers víc nových karet - celkem 45. Přibude také nová hrací deska a zbrusu nová mechanika objevování, kdy můžete vykopat několik karet a vybrat si ty, které v danou chvíli potřebujete nejvíc.

zdroj: Archiv

První křídlo Temple of Orsis a vyjde už 12. listopadu. Následovat bude Uldaman a Stranglethorn Jungle. Finálním křídlem bude Hall of Explorers, dobře známé z Ironforge, hlavního města trpaslíků. Tam sídlí zlý archeolog Rafaam, který ukradne artefakt Staff of Origination - právě jeho části budete v prvních třech křídlech sbírat v kůži trpaslíka Branna Bronzebearda, člověka Reno Jacksona, elfky Elise Starseeker a mluvícího murloka Sira Finley Murgletona.

Celý datadisk lze zakoupit za 20 dolarů, jednotlivé křídla za 7 dolarů či 700 herních zlaťáků, tak jako minule. Vedle klasických příběhových křídel a bossů nebude chybět ani devět nových class challenges, tedy velmi specifických výzev pro jednotlivé třídy.

Hearthstone: The League of Explorers zdroj: tisková zpráva

Ve výzvách máte k dispozici předpřipravený a často dost divný balíček karet, se kterým nemůžete nijak hýbat a musíte si s ním poradit. Nové karty znamenají také nové secrety/pasti a pět legendárních karet celou nabídku jen osladí. Prvního křídla se dočkáme už příští čtvrtek s tím, že další části The League of Explorers budou následovat záhy poté.

Nejnovější články