Haunted: Hell's Reach vsází na krev, démony a rychlou akci
zdroj: tisková zpráva

Haunted: Hell's Reach vsází na krev, démony a rychlou akci

30. 8. 2011 17:48 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Multiplayerovou hororovku The Haunted: Hell's Reach jsme vám poprvé představili už minulý rok v září, tehdy jako vítěze Make something Unreal soutěže, za což hlavní mozek týmu KTX (tehdy beze jména), Michael ‘Hegi’ Hegemann, obdržel 50 tisíc dolarů a bezplatnou licenci na užití Unreal Engine 3. Jeho plán byl jasný – protlačit soutěžní projekt na trh pro PC, PS3 a X360. A zdá se, že se mu to nakonec podaří. Po měsících práce by totiž hra měla na PC vyjít letos v říjnu pod záštitou společnosti THQ, která se jí ujala. Počátkem roku příštího se pak The Haunted zjeví na X360 i PS3, potažmo XBLA a PSN.

zdroj: Archiv

Oznámení této informace doprovází vydání nového traileru, který se s ničím nemaže a v doprovodu metalové hudby ukazuje pravou tvář hry, kterou krášlí odporné zombie, bazilion druhů démonů, ohnivá image plamenů oblizujících lokace ze všech stran a hlavně hektolitry krve – rudé, kečupovité krve. Jakoby člověk nestřílel démony, inkuby a sukuby kulkami, ale přímo po nich stříkal krví. K čemu bude ten masakr sloužit, co bude vašim cílem, se dozvíte po rozkliku.

Primárně půjde o to, abyste všechny lokace vyčistili od veškerého přítomného démonstva, buď v sólo módu pro jednoho, nebo v kooperaci pro 4 hráče. K tomu máte po ruce arsenál vyfantazírovaných zbraní, za které by se nestyděl ani Terminator, a svitu zajímavých – doplňkových – herních módů. Demonizer je variace kooperace s tím rozdílem, že každý hráč, který zemře, se promění v démona a půjde po svých bývalých kámoších. V Battle módu proti sobě nastoupí dva čtyřčlenné týmy, na jedné straně lidé a na druhé démoni. Z toho vyplývá, že můžete hrát i za démony s různými schopnosti včetně spawnu většího množství obyčejných pohůnků a tak dále.

Haunted se de facto netváří jako revoluce, bude to zjevně obyčejná adrenalinová střílečka s pseudo-hororovým podtextem, která by ráda zabodovala atmosférou a prostou zábavností. A protože je v tomto cíli upřímná, tak jí fandíme. V říjnu se uvidí, další informace najdete na homepage.

Nejnovější články