Hororová střílečka The Haunted děsí a leká
zdroj: tisková zpráva

Hororová střílečka The Haunted děsí a leká

13. 9. 2010 15:15 | Preview | autor: levis |

Za third-person survival hororem The Haunted: Hell's Reach se ve skutečnosti neskrývá jen "další střílečka na Unreal Engine 3", nýbrž pomyslý nástupce Damnation v tom smyslu, že jde taktéž o vítěze soutěžě Make Something Unreal. Michael Hegemann a jeho bezejmenný vývojářský tým se umístili na prvním místě, získali od Epicu odměnu v hodnotě padesáti tisíc dolarů plus komerční licenci na UE3, což jim umožňuje ze své hry udělat komerční produkt - a jak je vidět, ten se má rozhodně má k světu. Co všechno nabídne?

- Zahrajete si za lidského bojovníka ve hře o přežití, s rozsáhlým arzenálem zbraní, bojem na blízko, brutálními střety i velkou svobodou pohybu.  Vedle sólové kampaně hra nabídne i mód Battle pro čtyři na čtyři anebo kooperativní mód pro čtyři hráče, kteří se postaví nemrtvým a pokusí se vykoupit duše svých padlých kolegů.

- Bojovat budete především proti pekelným zrůdám, které se dostaví v mnoha variacích a budou na vás skákat ze všech stran - prý se nebudete mít kde schovat, tím spíš, že v prostředí na vás čeká spousta environmentálních pastí.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

- V některých multiplayerových módech se zhostíte role démonů, budete moci spawnovat monstra a sami za ně hrát anebo rozpoutat nějakou živelnou katastrofu, která ohrozí vaše lidské nepřátele.

- Jednotlivé lokace mají evokovat gotický styl s klasickou hororovou atmosférou.

- Specialitou bude mód zvaný Demonizer, poodobný tomu kooperativnímu s tím rozdílem, že se ze všech lidí postupně stanou deméni a obráti se proti svým někdejším spoluhráčům.

The Haunted: Hell's Reach vyjde příští rok pro PC, XBL a PSN - více na homepage.

Nejnovější články